Mausteiset bataattipalat

 
sweetpotato01.jpg

Nämä bataattipalat saavat makua mausteisesta harissa-tahnasta, ja rapeutta paahdetuista kurpitsansiemenistä! Meidän jouluisella illallisella bataatit maistuivat sinapilla ja korppujauholla leivitettyjen paistettujen tofuviipaleiden kanssa. Edellisestä postauksesta löytyvä appelsiini-rosmariinihilloke sopii mainiosti kylkeen!

Mausteiset bataattipalat

    •    ~700g bataattia
    •    1-3rkl harissa-maustetahnaa (riippuen siitä, kuinka tulisesta pidät!)
    •    2rkl soijakastiketta
    •    2rkl öljyä
    •    2dl kurpitsansiemeniä

sweetpotato02.jpg

Kuori ja kuutioi bataatti. Sekoita yhteen harissa, soijakastike ja öljy, ja sekoita bataattipaloihin. Levitä bataattipalat uunivuokaan ja paahda 200°C asteessa ensin n. 30 min. Levitä kurpitsansiemenet bataattien päälle ja paahda vielä n. 10 min.

sweetpotato03.jpg